Bulz de mamaliga

Se face o mamaliga potrivita din malai, apa si sare. Aceasta se amesteca cu unt. Se iau din mamaliguta bucati cat o gutuie mai mica care se umplu cu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr malai
  • 150 ml apa
  • sare
  • 50 gr unt
  • branza de burduf

Mod de preparare

Se face o mamaliga potrivita din malai, apa si sare. Aceasta se amesteca cu unt. Se iau din mamaliguta bucati cat o gutuie mai mica care se umplu cu branza de burduf, se rotunjesc bine cu mana si se coc in spuza sau intr-o tava pusa in cuptor, pana se rumenesc si inauntru branza este topita.


Se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta Galuste cu prune Papanasi fierti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori