Se curata ceapa si se taie solzisori foarte subtiri si se pune cu 50 gr unt in tigaie pe foc sa se inmoaie, bine. Rosiile se curata de pielita si sem
Se curata ceapa si se taie solzisori foarte subtiri si se pune cu 50 gr unt in tigaie pe foc sa se inmoaie, bine. Rosiile se curata de pielita si seminte, se taie sferturi, se pun peste ceapa si se lasa sa fiarba bine impreuna pana scade toata zeama si se rumenesc usor. Se face mamaliguta din malai, apa si putina sare, bine fiarta si bine amestecata. Intr-un vas bine uns cu unt se pune un strat de mamaliguta, bucatele de unt si sosul de rosii cu ceapa, un alt strat subtire de mamaliga si branza in strat gros, apoi bucatele de unt si din nou mamaliga. Se pune apoi vasul in cuptor sa se coaca.
Se serveste cu smantana.
Alte retete:
Galuste cu prune Ardei umpluti Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii