Legumele se taie cubulete potrivite.
Intr-o tigaie se pune ulei de masline si se adauga usturoiul si putina sare. Se lasa putin la rumenit, apoi se adauga legumele. Se pregatesc la foc iute. Se scot apoi intr-o farfurie.
Pieptul de pui se condimenteaza cu sare si piper si se taie cubulete. Se rumeneste bine in aceeasi tigaie, la foc iute. Se adauga si legumele calite peste si se amesteca.
Separat, se pun pastele la fiert in apa clocotita, cu sare. se lasa la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce s-au fiert, se strecoara si se adauga in tigaie, peste legume si pui.
Se mai rumenesc impreuna cateva minute, se potriveste gustul cu sare si piper daca e nevoie.
Se servesc calde cu fulfi de ardei sau dupa gustul fiecaruia.
O mancare usoara, rapida si gustoasa.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii