Rulouri cu nectarine și gorgonzola - Un aperitiv rafinat și surprinzător, combinând dulceața nectarinelor cu gustul intens al brânzei gorgonzola, toate învelite într-un rulou crocant. Perfect pentru a impresiona oaspeții la orice eveniment
Cum se prepara Rulouri cu nectarine și gorgonzola:
Unge fiecare foaie de plăcintă cu ulei de măsline, apoi suprapune-le. Rulează foile de plăcintă cu ajutorului unui sucitor. Taie aluatul sub formă de rulouri și așază pe fiecare în tava cu forme de brioșe.
Amestecă miezul de nucă cu mierea și pune câte o linguriță din această umplutură în fiecare rulou format și presează astfel încă să formeze o bază.
Taie nectarinele în cubulețe și adaugă-le pe rând în fiecare rulou din tavă.
Coace-le în cuptorul preîncălzit, la 190 grade C, timp de 30 minute.
După ce s-au rumenit bine, scoate-le din cuptor și pune câte o lingură de brânză gorgonzola peste ele ca să se topească. Garnisește-le cu miez de nuca și cimbru.
Servește-le calde, sunt delicioase!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii