Sosul acesta e preferatul familiei mele
Toate aromele si condimentele se pun intr-un saculet alimentar special, care se va pune la fiert. Intr-un vas de inox, se amesteca zaharul cu otetul din vin rosu si se adauga saculetul cu arome. Se amesteca bine pana ce zaharul se topeste, dupa care se pune la fiert pentru aproximativ 5 min. Se adauga coacazele spalate, scurse bine si curatate de codite. Se amesteca cu o lingura de lemn in permanenta, iar focul se reduce. Se tine pe foc pana ce sosul se mai ingroasa.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii