Descoperă deliciul crocant al zucchini pane, perfect completat de mousse-ul fin și cremos de gorgonzola. O combinație savuroasă ideală pentru aperitive rafinate sau gustări speciale.
Mod de preparare Zucchini pane cu mousse de gorgonzola:
Tăiați zucchini în rondele subțiri de cca 1 cm grosime. Condimentați cu sare și piper, după gust.
Bateți ouăle într-un bol, cu un praf de sare.
Fiecare bucată de zucchini se trece prin făină, apoi prin ou și la sfârșit prin pesmet. Se pun la prăjit într-o tigaie, în ulei bine încins. Se prăjesc la foc mare, pentru cca 1 minut pe fiecare parte.
Pregătiți acum și mousse-ul de brânză gorgonzola.
Puneți crema de brânză proaspătă și brânza gorgonzola cremoasă într-un bol. Adăugați puțin piper, apoi mixați până obțineți o cremă omogenă.
Poftă bună!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii