Descoperă deliciul crocant al zucchini pane, perfect completat de mousse-ul fin și cremos de gorgonzola. O combinație savuroasă ideală pentru aperitive rafinate sau gustări speciale.
Mod de preparare Zucchini pane cu mousse de gorgonzola:
Tăiați zucchini în rondele subțiri de cca 1 cm grosime. Condimentați cu sare și piper, după gust.
Bateți ouăle într-un bol, cu un praf de sare.
Fiecare bucată de zucchini se trece prin făină, apoi prin ou și la sfârșit prin pesmet. Se pun la prăjit într-o tigaie, în ulei bine încins. Se prăjesc la foc mare, pentru cca 1 minut pe fiecare parte.
Pregătiți acum și mousse-ul de brânză gorgonzola.
Puneți crema de brânză proaspătă și brânza gorgonzola cremoasă într-un bol. Adăugați puțin piper, apoi mixați până obțineți o cremă omogenă.
Poftă bună!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO supa crema de toamna super delicioasa si sanatoasa.
Supa crema de gulii cu praz si cartofi la slow cooker Crock PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii