Albusurile se bat spuma, se adauga apoi treptat zaharul, nuca maruntita, coaja si zeama de la lamaie si apoi se adauga treptat faina. Se omogenizeaza
Albusurile se bat spuma, se adauga apoi treptat zaharul, nuca maruntita, coaja si zeama de la lamaie si apoi se adauga treptat faina. Se omogenizeaza compozitia iar dupa aceea se tapeteaza o forma de chec si se toarna in ea compozitia. Se pune la copt, in cuptorul incalzit, pe foc mediu.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple
Prajitura snikers
Cozonac moldovenesc

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii