Chec economic

Se amesteca bine ouale cu paharul de iaurt, se adauga zaharul, uleiul, faina, praful de copt, mirodeniile. La sfarsit se adauga nucile, stafidele, bu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 pahar iaurt 125 gr (dupa ce se goleste paharul
  • nu se arunca se foloseste ca masura pentru urmatoarele ingrediente)
  • 2 pahare iaurt pline cu zahar
  • 3 pahare iaurt pline cu faina
  • 1/2 pahar iaurt cu ulei
  • praf de copt
  • mirodenii
  • cacao
  • stafide
  • nuci
  • bucati de ciocolata

Mod de preparare

Se amesteca bine ouale cu paharul de iaurt, se adauga zaharul, uleiul, faina, praful de copt, mirodeniile. La sfarsit se adauga nucile, stafidele, bucatile de ciocolata. Aluatul se imparte (la bunul simt), o parte se pune in tava unsa si tapetata cu faina, partea ramasa se amesteca cu cacao si se toarna deasupra.

Aceasta cantitate ajunge pentru o tava mare de chec.

Dupa preferinta se mai pot pune stafide, nuci, cacao, etc si se face un blat de tort.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci