Se amesteca bine ouale cu paharul de iaurt, se adauga zaharul, uleiul, faina, praful de copt, mirodeniile. La sfarsit se adauga nucile, stafidele, bu
Se amesteca bine ouale cu paharul de iaurt, se adauga zaharul, uleiul, faina, praful de copt, mirodeniile. La sfarsit se adauga nucile, stafidele, bucatile de ciocolata. Aluatul se imparte (la bunul simt), o parte se pune in tava unsa si tapetata cu faina, partea ramasa se amesteca cu cacao si se toarna deasupra.
Aceasta cantitate ajunge pentru o tava mare de chec.
Dupa preferinta se mai pot pune stafide, nuci, cacao, etc si se face un blat de tort.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii