Cheesecake cu zmeura

Pentru ca beneficiez de zmeura din propria gradina, am făcut un cheesecake cu zmeura ca tot aveau pofta copii de ceva bun. În ajutor mi-a venit și fetita

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
122 minute
Complexitate
redusa
Cheesecake cu zmeura

Ingrediente

  • 1 plic gelatina
  • Blat
  • Biscuiti 400 gr
  • Unt 150 gr
  • Zahar 50 gr
  • Crema
  • 700 gr brânză de vaci
  • 500 gr frișca 30% grăsime
  • 120 gr zahar
  • Jeleu
  • 400 gr zmeura
  • 100 gr zahar
  • 50 gr apa
  • 1 plic gelatina

Mod de preparare

Se pisează biscuiții într-un robot de bucătărie sau într-o punga cu sucitorul, apoi se adaugă untul topit și zaharul. Se amesteca toate ingredientele și apoi se pune totul într-o tava cu inel detașabil, de 28 diametru. Se da la rece.

Brânza de vaci se da și ea prin robot (opțional). Separat se bate frișca rece, după vreo 3 min adăugăm zaharul și o batem pana aceasta este ferma. Amestecam apoi cu brânza. Gelatina se pune la hidratat conform instrucțiunilor, iar după hidratare se baga la cuptorul cu microunde pentru 10-15 secunde sau pe foc. ATENȚIE, aceasta nu trebuia fiarbă. Punem și gelatina peste compoziția se mai sus și amestecam bine după care o turnam peste blatul de biscuit.

Jeleu

Intro cratiță punem toate ingredientele și fierbem la foc mic pana acesta începe sa se îngroașe. Cu ajutorul unui blender sau robot, tocam totul și dam apoi prin sita. Asta dacă în caz nu va place cu semințe. Noi folosim amândouă variantele. Cu gelatina se procedează ca mai sus numai ca acum o adăugăm direct în siropul cald. Turnam peste crema de brânză. Lăsăm puțin apoi dam la rece pentru 2 sau 3 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata frantuzeasca de vanilie

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Briose aperitiv cu legume si sunca presata

Briose aperitiv cu legume si sunca presata

Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!

Briose aperitiv cu legume si sunca presata
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi

Sarmalute in foi de vita
Cele mai apreciate rețete
Pastitio
1
Paste si pizza

Pastitio

Pastitio este o mancare foarte populara in Grecia. O fac cu drag ori de cate ori am mai mult timp . Pofta buna!!

Pastitio
Ciocolata alba
2
Prajituri

Ciocolata alba

Se pune pe foc zaharul cu apa si margarina, se amesteca tot timpul, pina se topeste zaharul. Se da putin la o parte, apoi se...

Ciocolata alba
Ananas cu pui
3
Mancaruri cu carne

Ananas cu pui

Puiul grill se tine intr-un bait format din apa, vin, otet, sare si mirodenii timp de 100 minute (1 ora si jumatate). Se lasa...

Ananas cu pui
Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni
4
Retete culinare

Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni

Culinar vine astazi cu o reteta rapida si absolut delicioasa de Cobbler cu capsuni! Reteta de Cobbler cu capsuni este un...

Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni
Tocanita ungureasca
5
Mancaruri cu carne

Tocanita ungureasca

Se spala carnea, se taie in bucati mai maricele, se zvinta si se pune in tigaie sa se rumeneasca. Cind este gata, se scoate,...

Tocanita ungureasca
Parteneri
Prajitura Dinte de negru
Bucataras.RO

Prajitura Dinte de negru

Urmariti filmul de mai jos si pregatiti si voi impreuna cu mine!!! http://youtu.be/-bvn8P3npYc

Prajitura Dinte de negru
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Gustos.RO

Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute

Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...

Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Inghetata cu Branza si Capsuni
ReteteCulinare.RO

Inghetata cu Branza si Capsuni

Inghetata cu Branza si Capsuni