Se topeste intr-un vas, zaharul in apa. Se adauga sucul de fructe si zeama de la o lamaie. Se amesteca, se toarna in forma si se pune in congelator.
Se topeste intr-un vas, zaharul in apa. Se adauga sucul de fructe si zeama de la o lamaie. Se amesteca, se toarna in forma si se pune in congelator.
Dupa ce se scoate forma din congelator se lasa cateva minute in frigider si apoi se amesteca si se serveste cu paiul.
Alte retete:
Sirop de zmeura
Sirop din muguri de brad
Spuma de capsuni

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii