Piureul de dovleac dulce este delicios. Il puteti consuma ca atare sau dovleacul astfel preparat il puteti folosi la creme si prajituri.
Piureul de dovleac dulce este delicios. Il puteti consuma ca atare sau dovleacul astfel preparat il puteti folosi la creme si prajituri. Se taie dovleacul in cuburi si se amesteca impreuna cu mirodeniile.
Se da la cuptor si se coace pana e moale.
Se adauga apa cat e nevoie si se face un pireu.
Dovleacul dulce se serveste presarat cu scortisoara.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăCuiburi de oua in mamaliga este o reteta ingenioasa prin care puteti servi ouale, in cosuri de mamaliga.
Cuiburi de oua in mamaligaNu ma dau pe spate crevetii, dar daca copilul vrea, trebuie sa mai fac din cand in cand!
Creveti cu paste, in sos de rosiiSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii