Cureti merele de coaja, le golesti de seminte si de partea tare, dar pastrezi fundul, ca sa le poti umple. Pui in golul merelor marmelada de caise, un
Cureti merele de coaja, le golesti de seminte si de partea tare, dar pastrezi fundul, ca sa le poti umple. Pui in golul merelor marmelada de caise, ungi o forma cu o lingura de unt si pui merele in forma. Peste golul umplut cu marmelada pui albus de ou batut spuma tare si pui forma in cuptor pentru douazeci de minute. Tii forma la foc potrivit, apoi scoti si vanilezi merele, le racoresti si le servesti cu dulceata de care doresti.
Alte retete dulciuri recomandate
Papanasi fierti
Galuste cu prune
Ciocolata de casa

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii