Cureti merele de coaja, le golesti de seminte si de partea tare, dar pastrezi fundul, ca sa le poti umple. Pui in golul merelor marmelada de caise, un
Cureti merele de coaja, le golesti de seminte si de partea tare, dar pastrezi fundul, ca sa le poti umple. Pui in golul merelor marmelada de caise, ungi o forma cu o lingura de unt si pui merele in forma. Peste golul umplut cu marmelada pui albus de ou batut spuma tare si pui forma in cuptor pentru douazeci de minute. Tii forma la foc potrivit, apoi scoti si vanilezi merele, le racoresti si le servesti cu dulceata de care doresti.
Alte retete dulciuri recomandate
Papanasi fierti
Galuste cu prune
Ciocolata de casa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii