Salate de fructe

Reteta Portocale cu caramel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pregateste o glazura de caramel. Se pune zaharul intr-un vas, sa se topeasca. Se stinge cu jumatate de cana de lapte si se adauga o lingura de fain

ingrediente

   4 portocale
   o cana si jumatate de zahar
   o lingura de faina
   o cana de lapte
   o jumatate de cana de alune nesarate

mod de preparare

Se pregateste o glazura de caramel. Se pune zaharul intr-un vas, sa se topeasca. Se stinge cu jumatate de cana de lapte si se adauga o lingura de faina. Se amesteca bine, cu o lingura din lemn, sa se incorporeze faina si sa nu se lipeasca amestecul. Se curata portocalele de coaja si se desfac in felii. Fiecare felie se taie in jumatate si se adauga in sosul de caramel. Se lasa cateva minute, amestecand continuu.


Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se toarna in boluri si se presara alune macinate marunt.
Alte dulciuri retete recomandate





Galuste cu prune


Lapte de pasare


Papanasi fierti
Incearca si Salata de banane cu rom si frisca
Daca ti-a placut reteta noastra "Portocale cu caramel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.