Bananele coapte se curata de coaja si se taie rotocoale. Separat, intr-o tigaie, se arde zaharul, se adauga apa pentru a se obtine un sirop si dupa ce
Bananele coapte se curata de coaja si se taie rotocoale. Separat, intr-o tigaie, se arde zaharul, se adauga apa pentru a se obtine un sirop si dupa ce s-a racit, se adauga romul. Se toarna siropul de zahar ars cu rom peste banane, se acopera cu frisca batuta, proaspata, iar deasupra se presara alune sau nuci proaspat prajite si taiate marunt.
Se tine putin la gheata, apoi se serveste. Este o salata de fructe foarte gustoasa si deosebit de hranitoare.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii