Merele se spala, se curata si se taie felioare subtiri. Portocalele se curata de coaja, se inlatura pielitele albe din interior, se taie transversal r
Merele se spala, se curata si se taie felioare subtiri. Portocalele se curata de coaja, se inlatura pielitele albe din interior, se taie transversal rotocoale si se scot simburii. Fiecare rotocol se taie in doua sau in patru si se amesteca cu merele. Se stropeste totul cu rom si cu vin, se presara zaharul pudra si coaja de portocale zaharata, taiata bucatele. Se pune in salatiera pentru citeva ore la gheata, apoi se serveste.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii