Se spala merele, se taie sferturi, se curata de samburi si se fierb in apa pana devin moi. Se scurge zeama in alt vas, iar merele se dau prin sita. In zeama de mere strecurata se adauga gelatina, se dizolva, se pune zaharul si se lasa sa dea un clocot.
Dupa ce s-a racit, se toarna zeama de mere intr-o ulcica inalta, se adauga pireul de mere si se bate cu telul pina se face ca o spuma.
Se serveste in cupe sau in cesti.
Alte retete recomandate:
Chec de mere
Tarta cu mere
Budinca de orez cu mere
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe