Spume

Reteta Spuma de piersici cu rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Spala fructele, curata-le de coaja, taie-le in doua si dupa ce scoti samburele, taie-le bucatele. Pune-le in robotul de bucatarie impreuna cu rom (sau

ingrediente

   300 g piersici sau caise (eventual 150 g gem de caise)
   3 albusuri
   50 ml rom (sau 1 lingurita aroma)
   1 lingurita suc de lamaie
   zahar pudra
   sare

mod de preparare

Spala fructele, curata-le de coaja, taie-le in doua si dupa ce scoti samburele, taie-le bucatele. Pune-le in robotul de bucatarie impreuna cu rom (sau cu aroma amestecata cu 2 linguri de apa) si amesteca-le pana devin o pasta. (Daca folosesti gem, amesteca-l la fel cu rom si foloseste robotul de bucatarie.) Bate albusurile racite in prealabil cu sucul de lamaie, pana se face o spuma semi-tare. Dupa care bate-le atat de tare, incat daca intorci vasul sa nu curga din el. Adauga cate putin din pasta de piersici si putina sare, si bate in continuare. Vei obtine o spuma tare. Pune spuma in farfurioare de compot, decoreaza cu fructe si pune-le in congelator pentru jumatate de ora.
Alte retete dulciuri recomandate





Lapte de pasare


Tiramisu


dulceata de mure
Incearca si Spuma dietetica de gutui
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de piersici cu rom" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Spume

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 14 %
699.99 lei
599.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.