Preparate cu mamaliga

Reteta MAMALIGA CU BRANZA SI OUA LA CUPTOR

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Branza se spala si se rade. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara mamal

ingrediente

   Mamaliga fiarta 2.000kg
   oua 1.000kg
   branza telemea de vaca 0.500kg
   margarina 0.200kg
   cascaval 0.100kg
   sare 0.020kg

mod de preparare

Branza se spala si se rade. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara mamaliga fiarta, folosind reteta respectiva (cu malai extra). In tava unsa cu margarina (50g),se asaza un strat de mamaliga si un strat de branza rasa. Operatia se repeta de trei ori, in asa fel incat deasupra sa fie mamaliga. In ultimul strat se fac 10 goluri cu ajutorul unui polonic in care se asaza cate doua oua si cate 15g margarina. Se presara deasupra cascaval ras si se introduce tava la cuptor 15 minute, pentru gratinare. Dupa gratinare, se portioneaza.
Preparatul se prezinta pe farfurie si se serveste cald.
Incearca si Mamaliga in straturi
Daca ti-a placut reteta noastra "MAMALIGA CU BRANZA SI OUA LA CUPTOR" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate cu mamaliga

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.