1. Am pus urzicile la fiert cu o crenguta de leustean si o ceapa taiata in doua 2. Cand am considerat ca sunt fierte,
1. Am pus urzicile la fiert cu o crenguta de leustean si o ceapa taiata in doua
2. Cand am considerat ca sunt fierte, am scos urzicile din apa, am aruncat ceapa si am pastrat apa in care au fiert.
3. Într-un castron, urzicilor le-am adaugat 3 linguri cu faina de malai si o lingura faina de grau.
4. Cu o lingura de lemn se toaca bine urzicile cu cele adaugate, pana se face pasta.
5. Între timp am taiat marunt un catel de usturoi, leustean si am pregatit apa in care au fiert urzicile.
5.Compozitia de urzici se subtiaza cu apa in care au fiert urzicile.
6. Într-o craticioara se incalzeste un pic de ulei (eu am pus de masline) si se adauga compozitia subtiata de urzici:
7. Se mai fierbe un pic, pana se fierbe malaiul.
Inainte cu 5 minute de a fi gata se adauga usturoiul si leusteanul.
8. Între timp faci si o mamaliguta
Åži rezultatul final care este mai mult gustos decat aspectuos, ca sa nu mai zic de sanatos.
Cauta si alte
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm tot savurat rețete de mezel preparat în casă. Am salvat rețetele, le-am listat, trebuie doar să achiziționez doar...
Pastramă din mușchiuleț de porcPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii