Cornulete cu sunca si cascaval

Intr-un vas se amesteca 100g smantana cu 200g faina si sare pana se face un aluat bine facut (eu am avut o smantana foarte groasa si am mai adaugat pu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cornulete cu sunca si cascaval

Ingrediente

  • 100g smantana
  • 200g faina
  • 100g sunca de Praga
  • 100g cascaval
  • sare
  • piper
  • 1 ou (ingredientele din reteta sunt pentru o portie mica
  • respectiv 25 de bucati)

Mod de preparare

Intr-un vas se amesteca 100g smantana cu 200g faina si sare pana se face un aluat bine facut (eu am avut o smantana foarte groasa si am mai adaugat putina apa la ochi). Se lasa aluatul 10-15 minute la frigider.

100g de sunca de Praga (eu am pus jumate sunca, jumate costita) se taie cubulete. 100g cascaval se rade mic peste, se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine. Aluatul se intinde subtire si se taie rondele cu un pahar cu gura mare. Se pune pe fiecare cerculet putin amestec de sunca si cascaval, se ruleaza si se arcuieste. Se pun cornuletele in tava, se ung cu galbenus de ou si se bag in cuptorul incins circa 20 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci