Fragede, crocante si tare gustoase
Eu am pus ingredientele in masina de framantat.
Am obtinut un aluat dens.
Am infainat bine blatul de lucru, am mai framantat un pic aluatul cu faina, am impartit aluatul in 2-3 portii, apoi am intins cate o foaie de aluat.
Am uns cu ou batut, am presarat niste seminte de chimen, oregano, boia iute sau am lasat asa simplu
Am taiat fasii subtiri (m-am folosit de rola de taiat pizza), le-am rasucit, am mai presarat un strop de sare si le-am asezat intr-o tava prevazuta cu hartie de copt.
Am dat la copt, la foc mediu, cam 15 minute, poate chiar si 20, ca sa se rumeneasca si sa devina crocante.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii