Se amesteca zaharul cu miezul de nuca, cacao, oul batut si lichior(20 ml) si se omogenizeaza compozitia. Pe o folie de...
Rulada fina cu ness
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se continua baterea, adaugandu-se pe rand galbenusurile, faina amestecata cu...
Prajitura cu nuca si crema Ganaj
Carnea de pasare se pune intr-un vas, pe foc, cu vin rosu amestecat cu 50 ml coniac. Se lasa sa fiarba pana carnea se...
Rulouri cu pui si ciuperci
Se bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurt
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane