piept-de-pui

Mancaruri cu carne

Rulouri de piept de pui cu unt si condimente

Pieptul de pui se scoate de pe os, lasindu-se doar osul cel mic. Se bate ca pentru snitele. Se presara cu sare si piper, se...

Rulouri de piept de pui cu unt si condimente
Mancaruri cu carne

Friganele din piept de pui

Se taie pieptul de pui in felii foarte subtiri. Separat se bat ouale, se adauga sarea, piperul, usturoiul (si alte condimente...

Friganele din piept de pui
Mancaruri cu carne

Cotlete de pui pane

Se taie si se aleg bucatile mai carnoase (piept, pulpe etc.) si li se da forma de cotlet batindu-le peste tot. Se sareaza, se...

Cotlete de pui pane
Mancaruri cu carne

Mincare de berbec

Se alege piept sau spinare de berbec, se taie in bucati. Cartofii se curata, telina si ceapa se taie felii. Se asaza totul...

Mincare de berbec
Mancaruri cu carne

Piept plin cu crema de branza

Se spala, se scutura si se toaca patrunjelul. Se toaca frunzele de hasmatuchi. Se amesteca untul cu crema de brinza,...

Piept plin cu crema de branza
Supe de carne

Supa de gaina

Se curata gaina si se pune la foc cu apa rece cit sa o acopere si se fierbe incet. O parte din piept si maruntaie se taie...

Supa de gaina
Mancaruri cu carne

Tocana cu rosii si ardei

Se alege carne de minzat sau de vaca de la piept, sau carne de porc. Se taie bucati si se prajeste in tigaie, intr-o lingura...

Tocana cu rosii si ardei
Mancaruri cu carne

Carne de berbec cu tocana de legume

Carnea de berbec (piept sau spata), spalata si luata de pe oase, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in tigaie. Cind...

Carne de berbec cu tocana de legume
Aperitive cu oua

Oua umplute cu piept de pasare

Se fierbe pieptul de pasare si se da prin masina de tocat. Se freaca tocatura cu galbenusurile fierte tari, se adauga pasta...

Oua umplute cu piept de pasare
Mancaruri cu carne

Piept de gisca cu ciuperci

Se dau prin masina de tocat de doua ori pieptul de gisca si piinea. Se taie ficatul in felii potrivite. Se toaca marunt ceapa...

Piept de gisca cu ciuperci
Mancaruri cu carne

Medalion din piept de pasare

Se da prin masina de tocat pieptul de pasare fiert, apoi se combina cu pesmetul muiat in putin lapte (apa), se adauga...

Medalion din piept de pasare
Mancaruri cu carne

Piept de minzat umplut

Se alege carne de la piept. Se scot coastele cu grija si, cu un cutit foarte bine ascutit, se desparte carnea pe trei...

Piept de minzat umplut
Salate din carne de pasare

Salata de andive cu piept de pasare

Se aleg andive tinere (andivele tinere nu au frunze verzi care sunt amare), se taie putin din cotor, se curata, se spala...

Salata de andive cu piept de pasare