Medalion din piept de pasare

Se da prin masina de tocat pieptul de pasare fiert, apoi se combina cu pesmetul muiat in putin lapte (apa), se adauga galbenusul, smintina, sare si pi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de gaina fiert
  • 3 linguri de pesmet
  • o cescuta cu lapte
  • 1 galbenus
  • o lingura de smintina
  • 5 linguri de ulei
  • o lamiie
  • o lingura de faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se da prin masina de tocat pieptul de pasare fiert, apoi se combina cu pesmetul muiat in putin lapte (apa), se adauga galbenusul, smintina, sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza compozitia, se fac apoi mici medalioane rotunde, groase de 1-2 cm., care se dau prin faina si se rumenesc pe ambele parti in uleiul fierbinte. Se aseaza pe platou, se decoreaza cu cite o felie subtire de lamiie.
Se servesc fierbinti, cu salata verde

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori