Se dau prin masina de tocat de doua ori pieptul de gisca si piinea. Se taie ficatul in felii potrivite. Se toaca marunt ceapa si se aureste intr-o lin
Se dau prin masina de tocat de doua ori pieptul de gisca si piinea. Se taie ficatul in felii potrivite. Se toaca marunt ceapa si se aureste intr-o lingura de unt, apoi se pune peste carne. Se adauga, tot aici, galbenusurile, sare si piper. Se omogenizeaza bine compozitia, apoi se pune intr-o tava astfel: 1 strat de carne tocata, 1 rind de felii de ficat si se repeta. Deasupra se pun cuburi mici de unt si ciuperci (jumatate din acestea), apoi se da la cuptor cu foc domol. Se taie fin restul de ciuperci, se calesc in unt, se pune patrunjel verde si, cind apa lasata de ciuperci a scazut, se pune vinul. Se potriveste de sare si piper, se lasa sa fiarba. Se taie in felii mai groase compozitia coapta si se serveste cu sosul de ciuperci si smintina.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtEste una din supele mele preferate din categoria superlor-crema. Secretul unei supe gustoase si aromate este sa facem baza de...
Supa-crema de pesteGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii