Se taie pieptul de pui in felii foarte subtiri. Separat se bat ouale, se adauga sarea, piperul, usturoiul (si alte condimente la alegere) si faina. Se
Se taie pieptul de pui in felii foarte subtiri. Separat se bat ouale, se adauga sarea, piperul, usturoiul (si alte condimente la alegere) si faina. Se dau feliile de piept prin aceasta compozitie, apoi prin fulgii de porumb si se prajesc in ulei incins.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcFeriti linia, bomboane ingrasatoare :))
Bomboane cu Nutella si alune de padureIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii