Se freaca ouale cu zaharul pina cind amestecul devine precum o crema. Peste crema obtinuta se pune faina, apoi se adauga laptele cald si cacao. Se ame
Se freaca ouale cu zaharul pina cind amestecul devine precum o crema. Peste crema obtinuta se pune faina, apoi se adauga laptele cald si cacao. Se amesteca totul pe foc mic pina cind compozitia se ingroasa. Se adauga rom si vanilie, apoi se pune ciocolata topita intr-un vas cu aburi. Cind crema este suficient de groasa, se lasa sa se raceasca 10 minute si se adauga untul, amestecind incet. Se imparte compozitia in jumatate. Se ung tavile cu unt. In fiecare tava se inconjoara cu o coroana de aluat, se toarna jumatate din umplutura, se se unge aluatul cu galbenus si se da pasca la copt in cuptorul fierbinte. Se lasa focul mic 15 minute, apoi, la foc potrivit, inca o jumatate de ora. Cind aluatul a devenit rumen si stralucitor, pasca este gata.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii