Humus reţetă. Humusul este ideal in perioada de post si daca ii pui si niste ardei copti in compozitie o sa ii dai o aroma senzationala! Reteta video pas cu pas o gasesti mai jos.
Pune ardeii kapia intr-o tava cu hartie de copt si stropeste-i cu ulei de masline;
Pune-i in cuptor la copt;
Pune nautul (inca fierbinte) intr-un castron. Daca folosesti naut din conserva, incalzeste-l putin si nu arunca apa din conserva, ai nevoie de cateva linguri.
Adauga uleiul de masline, pasta de susan (tahini), fresh-ul de la 2 lamai, pasta de curry verde, 2 linguri de apa de la naut, piper alb, usturoi granulat, ceapa granulata, praf de curry, curcuma, sare;
Blendeaza totul;
Scoate ardeiul kapia din cuptor;
Pune mai multe straturi de folie alimentara deasupra si lasa-l cca 5-10 min sa faca condens;
Decojeste-i si inlatura semintele;
Pune-i in bol si adauga gheata;
Blendeaza totul din nou;
Tipsuri:
1. Foloseste cuburi de gheata ca sa iti iasa mai cremos humusul.
2. Pentru a curata mai repede ardeii copti, acopera-i cu cateva bucati de folie alimentara sa faca condens.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii