Intai si-ntai am pus la copt usturoiul, necuratat, in cuptorul preincalzit la 200 grade C, cam 35 minute, pana ce a fost moale la mijloc. Am curatat c
Intai si-ntai am pus la copt usturoiul, necuratat, in cuptorul preincalzit la 200 grade C, cam 35 minute, pana ce a fost moale la mijloc.
Am curatat cartofii pe care i-am pus la fiert pentru 10 minute in apa usor sarata care clocotea.
Supa de legume se incalzeste si ea in alta oala, se adauga la ea cartofii scursi.
Se pun toate unele peste altele si se adauga usturoiul copt, se mai lasa un sfert de ora.
Se adauga sare si piper dupa gust si se decoreaza cu patrunjel, ceea ce eu n-am facut.
Pofta buna!
Reteta Supa de cartofi si usturoi copt a fost propusa de Guvi pe forum culinar.ro
Alte retete de supa gasiti aici:
Supa-crema cu dovleac ,
Supa crema de galbiori cu verdeata,
Supa de mazare uscata pasata
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneCe spuneti de o felie delicioasa de cheesecake, fara coacere, cu multa zmeura si un sos de visine? In plus, este si fara...
Desert cheesecake cu iaurt, zmeura si sos de visineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii