Ciuperci umplute

Se indeparteaza piciorusele ciupercilor, apoi se curata ciupercile si se pun intr-o tava cu putin ulei. Separat, se caleste ceapa tocata marunt, pest

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 4 cepe
  • 1 capatina de usturoi
  • 3 legaturi marar
  • 2 legaturi patrunjel
  • 5 oua
  • ulei

Mod de preparare

Se indeparteaza piciorusele ciupercilor, apoi se curata ciupercile si se pun intr-o tava cu putin ulei.

Separat, se caleste ceapa tocata marunt, peste care se pun piciorusele ciupercilor tocate marunt, se lasa la calit, apoi se adauga usturoiul pisat, mararul si patrunjelul toacate marunt.

Cind se raceste compozitia se amesteca 4 oua intregi.

Cu acest amestec se unplu palarioarele ciupecilor.

Separat, se bate un ou care se toarna deasupra fiecarei palariute.

Astfel preparate se baga la cuptor.
Se servesc calde sau usor racite, dupa preferinta

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc