Pasca cu branza si cacao se distinge de celelalte retete de pasca prin folosirea de cacao in reteta care poate satisface gustul copiilor. Pentru reteta este nevoie de: branza de vaci, aluat, smantana, margarina.
Pasca cu branza si cacao este o reteta speciala pentru meniul de Paste. Pentru inceput se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca spuma margarina cu zaharul. Se adauga treptat galbenusurile, laptele, praful de copt stins cu zeama de lamaie, albusurile batute spuma, pudra de cacao si faina cernuta. Se mixeaza branza cu margarina, smantana, zaharul, faina si ouale. Se adauga aromele si stafidele inmuiate si scurse in prealabil. Se amesteca totul bine cu mixerul. Se aseaza in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina astfel: 1 rand compozitie maro, umplutura, 1 rand compozitie maro. Se netezeste deasupra cu lingura. Se coace la foc mijlociu cam 50 min. in cuptorul preincalzit.
Se poate presara cu zahar praf deasupra sau se poate pune o glazura de ciocolata alba Reteta propusa de khalima Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete de pasca

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii