Blatul se face prima data. Pentru asta se bat 3 oua (intregi), 75g zahar. Se amesteca 75g faina, 25g cacao, 2g praf de copt si se aduga in compozitie
Blatul se face prima data. Pentru asta se bat 3 oua (intregi), 75g zahar. Se amesteca 75g faina, 25g cacao, 2g praf de copt si se aduga in compozitie de ou. Se pune totul intr- tava diam 26 si se pune la cuptor 20 min la 190°, dupa care se scoate se taie in doua si se pune la rece. Intre timp se inmoaie gelatina in apa rece, se topeste ciocolata 500g de mascarpone +75g zahar se amesteca, se aduga 200g de iaurt grec+vanilia. Gelatina se dizolva in 4 linguri de apa calduta dupa care se aduga in compozitie incetul cu incetul. Se inparte crema in doua parti, intr-o parte se pune ciocolata topita. Incepe montarea se pune intr-un cerc 1- parte din blat, 2-crema mascarpone ciocolata, 3-cealalta jumatate de blat, 4- crema de mascarpone simpla, 5 - se acopera cu o folie si se da la rece minim 3 h.
Fiecare decoreaza cum crede. Reteta propusa pe forum de titi10
Alte retete de tort recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii