1. Se freaca bine margarina, se adauga zaharul, coaja rasa de portocala, sucul si se amesteca bine. 2. Se adauga restul ingredientelor si se amestec
1. Se freaca bine margarina, se adauga zaharul, coaja rasa de portocala, sucul si se amesteca bine.
2. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca pana se omogenizeaza.
3. Se incalzeste cuptorul la 180°C, se unge o forma de chec cu grasime apoi se infaineaza si se baga la cuptor pentru aproximativ o ora.
4. Eu dupa jumatate de ora am redus caldura la 160°C ca mi-a fost frica sa nu se arda si am lasat pana s-a terminat ora asa.
5. Cand s-a mai racit l-am scos din forma si l-am taiat.
Pofta buna!
Reteta propusa de Bianca-21
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii