Tortul cu banane si ciocolata este delicios. Nu-i un tort complicat de facut, crema de ciocolata si banane se potriveste perfect, in plus il puteti decora cu fructele de sezon pe care le aveti la indemana.
Preincalziti cuptorul la semnul 4/180 grade C. Faceti bananele terci. Pregatiti compozitia pentru blat, ca si la blatul de tort in care incorporati bananele si ciocolata. Impartiti compozitia in doua forme pentru copt si lasati la cuptor timp de 30 de minute. Eu am impartit compozitia in doua, ca sa fiu sigura ca-mi ies blaturile egale. Blaturile le-am copt, separat. Dupa ce s-au copt, scoateti blaturile din forme si lasati-le 10 minute ca sa se raceasca.
Pentru a pregati crema, topiti untul la foc mic si adaugati laptele. Adaugati, amestecand zaharul pudra si cacaoa. Frecati amestecul pana ce devine lucios si cremos. Luati de pe foc si lasati sa se raceasca. Bateti crema cu ajutorul unui mixer pana se ingroasa.
Taiati fiecare blat in doua si umpleti-le la mijloc cu jumatate din crema. Imbracati cele doua torturi cu restul de crema si asezati deasupra capsunile inmuiate in ciocolata topita.
Reteta Tort de banane si ciocolata a fost propusa de Sava Laura pe forum culinar.ro
Pofta buna! Pastrati tortul cu ciocolata si banane la rece.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii