• pune in vasul blenderului Oster Reversible sucul de portocale, uleiul, zaharul, vanilia si coaja de portocala. Mixeaza 20 de secunde sa se amestece bine ingredientele
• adauga apoi o cana cu faina, mixeaza din nou 20 de secunde. Adauga praful de copt si inca o cana cu faina. Mixeaza 30-40 de secunde pana amestecul este omogen.
• tapeteaza cu ulei si faina o tava de chec sau o tava rotunda cu pereti detasabili de 22 cm.
• rastoarna compozitia si presara deasupra stafidele
• coace checul in cuptorul preincalzit la 180⁰C, cam 40 de minute, pana trece testul cu scobitoarea
• cand este gata, lasa-l la racit, apoi pudreaza-l cu zahar.
Savureaza cu placere!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii