Feliile de carne se bat bine. Se presara piper din belsug, sare si se ung generos cu mustar (cam 1 lingurita la o felie). Se aseaza pe fiecare snitel
Feliile de carne se bat bine. Se presara piper din belsug, sare si se ung generos cu mustar (cam 1 lingurita la o felie). Se aseaza pe fiecare snitel cate o felie de costita si o bucata de cascaval, se ruleaza, se prinde cu scobitori si se fierbe in apa cu putina sare. Se fierbe cam 2-3 ore, dar se incearca o bucatica de carne daca e bine fiarta, inainte de a opri focul.
Cand e fiarta carnea, ruladele se scot cu paleta pe o farfurie si li se scot scobitorile. Intr-o oala sau intr-un vas jena se pune putin ulei si cam 2 linguri de faina, se amesteca, se lasa sa dea un clocot si se stinge cu zeama in care a fiert carnea, se amesteca pana se leaga si se pun ruladele in sos. Se fierb 5 minute, se pun 2-3 linguri de smantana, se amesteca si se stinge focul. Se servesc cu piure de cartofi.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneSalata de oua cu ciuperci si sos de iaurt este delicioasa si sanatoasa! Este o reteta de salata rece care se prepara usor.
Salata de oua cu ciuperci si sos de iaurtOmleta cu ciuperci, spanac, branza si rosii cherry este perfecta pentru mic-dejun de primavara.
Omleta cu ciuperci, spanac, branza si rosii cherryMuschiulet de porc cu ciuperci este o mancare delicioasa, o masa completa cu garnitura de ciuperci.
Muschiulet de porc cu ciuperciGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii