Rulada cu carne tocata si legume

Intr-o tigaie/tuci/cratita mai incapatoare punem ulei si calim ceapa cu morcovul pana se inmoaie un pic, adaugam dovlecelul si le calim pana se inmoai

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu carne tocata si legume

Ingrediente

  • 500 g carne porc tocata
  • 500 g carne vita tocata
  • 4 oua
  • 1 dovlecel ras si scurs
  • 1 morcov ras
  • 2 cepe taiate cat mai mic
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri mustar
  • 3-4 linguri pesmet inmuiat cu 2-3 linguri lapte/apa
  • 1 legatura patrunje
  • l
  • condimente ( sare
  • piper
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
  • coriandru)
  • 1 lingura ulei masline

Mod de preparare

Intr-o tigaie/tuci/cratita mai incapatoare punem ulei si calim ceapa cu morcovul pana se inmoaie un pic, adaugam dovlecelul si le calim pana se inmoaie legumele, adaugam cele doua linguri de pasta de rosii si le lasam la racit. Dupa ace s-a racit punem peste legumele calite carnea, pesmetul, ouale batute, condimentele, mustarul si amestecam bine toate ingredientele, le asezam intr-o tava sau forma de chec ( eu am pus si parmezan ras deasupra) si coacem la foc potrivit ( 180 de grade celsius, aprox, 30 de min) pana se rumeneste.
E un deliciu si e si mai buna cu un piure de legume ( cartofi, morcov, broccoli) si salata de cruditati!

Reteta propusa de Anomiss.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Dovlecei crocanti

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Dovlecei crocanti
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Chiftelute marinate
Cele mai apreciate rețete
Capsuni la borcan
1
Conserve de iarna

Capsuni la borcan

Capsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...

Capsuni la borcan
Lichior de cafea si vanilie
2
Lichioruri

Lichior de cafea si vanilie

Se pune un litru de apa intr-un vas emailat, la foc viu. Cind apa clocoteste, se ia vasul la o parte, se pune cafeaua si se...

Lichior de cafea si vanilie
Jumari cimpenesti
3
Jumari

Jumari cimpenesti

Se taie cartofii, rosiile si ciupercile in bucati. Se topeste untul intr-o tigaie, se pun cartofii care se prajesc usor, apoi...

Jumari cimpenesti
Sos de ciocolata
4
Sosuri pentru dulciuri

Sos de ciocolata

Pentru sosul de ciocolata puneti la foc 75 ml lapte cu 150 ml frisca lichida si aduceti la punctul de fierbere.

Sos de ciocolata
Mancare de spanac cu ou ochi
5
Bebelusi 12-18 luni

Mancare de spanac cu ou ochi

Mancarea de spanac cu ou ochi pentru bebelusi este o delicioasa reteta nutritiva, perfecta pentru diversificarea alimentatiei...

Mancare de spanac cu ou ochi
Parteneri
Dulceata de ardei iute si ardei capia
Bucataras.RO

Dulceata de ardei iute si ardei capia

Anul asta mi-am zis sa combin iuteala cu capiala.....:))))))) si musai muzica cu Nicu Alifantis....si era sa uit ''Ziua in...

Dulceata de ardei iute si ardei capia
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Socată reţeta bunicii
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii