Paste cu sos alb

Se fierb spaghetele, se strecoara si se dau in jet de apa rece. Se pune untul sau margarina intr-o tigaie, smantana lichida, branza topita si cascaval

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • spaghete
  • branza topita cu sunca
  • smantana lichida
  • cascaval vegetal
  • un galbenus crud
  • margarina sau unt

Mod de preparare

Se fierb spaghetele, se strecoara si se dau in jet de apa rece. Se pune untul sau margarina intr-o tigaie, smantana lichida, branza topita si cascavalul vegetal ras. Dupa obtinerea sosului, se introduc pastele si se amesteca, iar la sfarsit se adauga galbenusul crud se amesteca energic. Se poate pune si oul intreg dar impune risc ...oul daca nu e foarte repede amestecat nu se omogenizeaza. Se sareza dupa gust.
Se servesc fierbinti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci