o pizza excelenta pentru zilele reci
Se pune la calit carnea tocata si se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata.
Dupa ce s-a calit carnea, se toaca marunt ceapa, telina si morcovul si se pun la calit in ulei de masline.
Amestecam carnea tocata cu legumele calite, adaugam rosiile cubulete, sare, piper, boia, cimbru si oregano si punem la fiert la foc mic minim 1.5 h.
Se prepara un aluat de pita din 500 gr faina, 25 gr drojdie, 300 ml apa calduta, ½ lingurita de sare si 2 linguri ulei de masline.
Se intinde blatul de pizza, se unge cu sos bologneze, se presara cu mozarella si parmezan , apoi se pun deasupra oua de prepelita.
Se da la cuptor 10-15 minute.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii