Pastele se fierb in apa cu sare. Conopida se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare si putin lapte pentru a ramine alba. Se lasa apoi sa
Pastele se fierb in apa cu sare. Conopida se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare si putin lapte pentru a ramine alba. Se lasa apoi sa scurs intr-o sita. Brinza de oaie se rade si se amesteca cu smintina, un ou, sare si piper. Pastele, sunca fisii si conopida se pun in forma unsa. Se toarna deasupra compozitia de smintina si se presara cascavalul ras. Se coace 35-40 min.
Se servesc imediat.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii