Salata germana

Se fierbe bine limba si se curata de stratul superior necomestibil, mazarea se scurge bine, castravetii cu coaja se spala bine. Toate ingredirentele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. mazare conservata
  • 200 gr. limba de vaca
  • 2-3 castraveti lungi
  • masline
  • piper
  • sare la dorinta
  • maioneza
  • o lingurita de ulei de masline

Mod de preparare

Se fierbe bine limba si se curata de stratul superior necomestibil, mazarea se scurge bine, castravetii cu coaja se spala bine.

Toate ingredirentele cu exceptia mazarei se taie pai. La alegere se pun si citeva masline bine maruntite (de preferat masline verzi). Sarea si piperul cu lingurita de ulei de masline se freaca bine si se pun la salata, apoi se pune maioneza si se amesteca totul bine.
Se serveste ca aperitiv sau o garnitura mai complexa la preparatele de carne. Maioneza se pune peste salata inainte cu 10 min. de a fi servita

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci