Se ales urzicile, se spala in multe ape si se oparesc putin. Se trec apoi in apa calda si se fierb pana cand credeti ca sunt gata. Se strecoara si se
Se ales urzicile, se spala in multe ape si se oparesc putin.
Se trec apoi in apa calda si se fierb pana cand credeti ca sunt gata.
Se strecoara si se lasa sa se raceasca.
Se taie apoi cu un cutit (sau puteti sa le frecati cu lingura de lemn sau le bagati la blender).
Intr-o cratita se pune ulei la incins si se adauga urzicile. Se adauga si apa in care au fiert si se lasa pe foc.
Spre sfarsit se adauga mujdei si putina faina ca sa le ingroase.
Se servesc alaturi de ou ochi si mamaliguta.
Pofta buna!
Reteta Urzici a fost propusa de bulinuta pe forum culinar.ro
Alte retete cu urzici gasiti aici:
Urzici cu mamaliga,
Mincare de urzici,
Piure de urzici
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacAveam in congelator un piept de curcan si nu stiam ce sa fac cu el.Avand in vedere ca nu facusem cam de mult...
Piftelute din piept de curcan si carnati proaspetiDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii