Pentru sarmalele din peste cu varza acra se amesteca totul, se ruleaza sarmalele si se aseaza in cratita tapetata cu ulei si varza tocata, apoi se pune cimbru.
Pentru sarmalele din peste cu varza acra se amesteca totul, se ruleaza sarmalele si se aseaza in cratita tapetata cu ulei si varza tocata, apoi se pune cimbru, se toarna apa, iar deasupra se adauga rosii si varza tocata. Se fierb timp de o ora pana la o ora si jumatate, dupa care se toarna vinul si se da la cuptor timp de trei sferturi de ora.
Sarmalele din peste cu varza acra se servesc fierbinti.
Am avut cateva caise pe acasa care stateau sa se strice . In urma cu vreo luna si jumatate am comandat Green Sugar gelifiant...
Dulceata de caiseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseEste foarte buna. Mult mai buna decat cea din comert. Pentru amatorii de peste marinat, iata o reteta simpla din cativa...
Macrou marinat la rece - Cea mai buna si mai usoara retetaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Comentarii