1. Se freaca bine margarina, se adauga zaharul, coaja rasa de portocala, sucul si se amesteca bine. 2. Se adauga restul ingredientelor si se amestec
1. Se freaca bine margarina, se adauga zaharul, coaja rasa de portocala, sucul si se amesteca bine.
2. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca pana se omogenizeaza.
3. Se incalzeste cuptorul la 180°C, se unge o forma de chec cu grasime apoi se infaineaza si se baga la cuptor pentru aproximativ o ora.
4. Eu dupa jumatate de ora am redus caldura la 160°C ca mi-a fost frica sa nu se arda si am lasat pana s-a terminat ora asa.
5. Cand s-a mai racit l-am scos din forma si l-am taiat.
Pofta buna!
Reteta propusa de Bianca-21
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataMeniu copii Un tort delicios pe care copiii sigur il vor adora! Pentru reteta m-am inspirat de la Rocsy si de la Ligia.
Musuroi de cartita cu zmeuraIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii