Vin fiert

Se pune vinul la fiert, se adauga zaharul, scortisoara, cuisoarele, coaja rasa de lamaie si se lasa sa dea in clocot.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l vin
  • 100-150 gr zahar
  • 1 bucatica de scortisoara
  • coaja de lamaie
  • cateva cuisoare

Mod de preparare

Se pune vinul la fiert, se adauga zaharul, scortisoara, cuisoarele, coaja rasa de lamaie si se lasa sa dea in clocot.


Se serveste fierbinte. Alte retete culinare: Lapte de pasare Socata Limonada

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...