Vin fiert cu scortisoara si coaja de lamaie

Pentru vinul fiert cu scortisoara si coaja de lamaie se pun la fiert intr-un vas curat, fara miros de mancare, vin alb sau rosu, zahar, cuisoare, scortisoara si coaja de lamaie.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l vin
  • 250 g zahar
  • 4 cuisoare
  • o bucatica scortisoara
  • o bucatica coaja de lamaie.

Mod de preparare

Pentru vinul fiert cu scortisoara si coaja de lamaie se pun la fiert intr-un vas curat, fara miros de mancare, vin alb sau rosu, zahar, cuisoare, scortisoara si putina coaja de lamaie. Se amesteca pana se dizolva zaharul si se lasa apoi sa dea un singur clocot. Vinul fiert prea mult pierde din aroma.


Vinul fiert se strecoara si se serveste fierbinte in cesti sau in pahare.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide