Espresso cu inghetata de caramel si sirop de migdale

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa
Espresso cu inghetata de caramel si sirop de migdale

Ingrediente

  • 1 espresso
  • 100 ml lapte
  • 2 cupe de inghetata
  • 10 – 15 ml sirop de migdale

Mod de preparare

• Puneti in pahar sau cana o cupa de inghetata si siropul de migdale
• Preparati peste un espresso la espresorul Brevill Prima Latte
• Apoi turnati laptele rece peste.
Recomandari:
Folositi cafea 100% Arabica.

Savurati cu placere!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...