Ceai cu scortisoara si portocala

Ceaiul cu scortisoara si portocala este o bautura foarte delicioasa pentru sezonul rece. Se amesteca ingredientele si se pasteaza intr-un container inchis ermetic.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr ceai Ceylon
  • 4 linguri de coaja de portocala uscata
  • taiata foarte marunt
  • 1 lingura de scortisoara pudra

Mod de preparare

Ceaiul cu scortisoara si portocala este o bautura foarte delicioasa pentru sezonul rece. Se amesteca ingredientele si se pasteaza intr-un container inchis ermetic.
Se adauga o lingurita la o cana de apa clocotinda.


Se poate da cadou, fara a uita sa specifici pe o eticheta cum se prepara.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide