Bere de casa

Berea de casa se serveste rece. Pentru a o prepara va trebuie 30-35 l de apa, 200 g cafea, 2 bucati de porumb.

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30-35 l de apa
  • 200 g cafea
  • 2 bucati de porumb
  • 1 kg orz ars
  • 2 kg zahar
  • putin hamei
  • drojdie

Mod de preparare

Pentru berea de casa, se fierb in clocot toate ingredientele timp de trei ore. Dupa ce s-a racit, se adauga zaharul si drojdie cat o nuca, se amesteca bine, se pune in butoi, se fixeaza capacul si se da la rece.


Berea de casa se serveste rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide