Bere de casa

Berea de casa se serveste rece. Pentru a o prepara va trebuie 30-35 l de apa, 200 g cafea, 2 bucati de porumb.

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30-35 l de apa
  • 200 g cafea
  • 2 bucati de porumb
  • 1 kg orz ars
  • 2 kg zahar
  • putin hamei
  • drojdie

Mod de preparare

Pentru berea de casa, se fierb in clocot toate ingredientele timp de trei ore. Dupa ce s-a racit, se adauga zaharul si drojdie cat o nuca, se amesteca bine, se pune in butoi, se fixeaza capacul si se da la rece.


Berea de casa se serveste rece.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...