Ti-e dor de plaja? Atunci e momentul sa inveti sa faci o Pina Colada – bautura nationala din Puerto Rico… cu ananas, nuca de cocos si rom… si o sa te simti imediat ca in vacanta!
1. Taie o felie de ananas in cubulete si pune-o in blender.
2. Stoarce peste jumatate de lime.
3. Adauga 1 lingura de sirop de zahar. Pentru siropul de zahar pune 1kg de zahar in 500 ml apa si fierbe pana se topeste si se ingroasa. Il poti folosi la multe bauturi.
4. Pentru un gust autentic, sparge o nuca de cocos si pune 40 de gr de miez in blender. Taie-l cat mai mic inainte, in caz ca nu ai un blender prea puternic.
5. Adauga si o lingurira sirop de nuca de cocos.
6. Umple un pahar pana la jumatate cu gheata, apoi pune gheata in blender.
7. Blendeaza pana devine lichid si decoreaza apoi cu ananas si cateva cirese amare in sirop.
Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...
Pere imbracate in aluatAceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...
Chiftele din carne si legume, la cuptorPentru ca supa s-a dorit de post, nu am folosit stok/supa de carne, a fost o fiertura de legume asezonata la final cu ulei de...
Supa crema de spanac cu leurdaO supa de primavara, energizanta, o mancare usoara!
Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verdeEste un desert pe care îl pregătesc des şi de care nu mă plictisesc. Se serveşte cald, pudrat cu zahăr.
Budinca de paste cu branzaChia este plina de vitamine si minerale, ajuta la reglarea greutatii, la controlarea poftei de dulce si lupta impotriva...
Budinca de chia cu fructeFicatul de pui sau de vita este prima recomandare a nutritionistilor in prevenirea anemiei. In ficat sunt concentrate...
Ficat cu Bacon, Ceapa si Salvie (Reteta Video)Pregatim perele.
Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Comentarii