Ti-e dor de plaja? Atunci e momentul sa inveti sa faci o Pina Colada – bautura nationala din Puerto Rico… cu ananas, nuca de cocos si rom… si o sa te simti imediat ca in vacanta!
1. Taie o felie de ananas in cubulete si pune-o in blender.
2. Stoarce peste jumatate de lime.
3. Adauga 1 lingura de sirop de zahar. Pentru siropul de zahar pune 1kg de zahar in 500 ml apa si fierbe pana se topeste si se ingroasa. Il poti folosi la multe bauturi.
4. Pentru un gust autentic, sparge o nuca de cocos si pune 40 de gr de miez in blender. Taie-l cat mai mic inainte, in caz ca nu ai un blender prea puternic.
5. Adauga si o lingurira sirop de nuca de cocos.
6. Umple un pahar pana la jumatate cu gheata, apoi pune gheata in blender.
7. Blendeaza pana devine lichid si decoreaza apoi cu ananas si cateva cirese amare in sirop.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii