Ti-e dor de plaja? Atunci e momentul sa inveti sa faci o Pina Colada – bautura nationala din Puerto Rico… cu ananas, nuca de cocos si rom… si o sa te simti imediat ca in vacanta!
1. Taie o felie de ananas in cubulete si pune-o in blender.
2. Stoarce peste jumatate de lime.
3. Adauga 1 lingura de sirop de zahar. Pentru siropul de zahar pune 1kg de zahar in 500 ml apa si fierbe pana se topeste si se ingroasa. Il poti folosi la multe bauturi.
4. Pentru un gust autentic, sparge o nuca de cocos si pune 40 de gr de miez in blender. Taie-l cat mai mic inainte, in caz ca nu ai un blender prea puternic.
5. Adauga si o lingurira sirop de nuca de cocos.
6. Umple un pahar pana la jumatate cu gheata, apoi pune gheata in blender.
7. Blendeaza pana devine lichid si decoreaza apoi cu ananas si cateva cirese amare in sirop.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii